Uvjeti povrata

Otkazivanje narudžbe

Sve narudžbe se mogu otkazati dok se ne pošalju. Ako je vaša narudžba plaćena i trebate je promijeniti ili otkazati, kontaktirajte nas u roku od 12 sati.


Povrat novca

Vaše zadovoljstvo je naš prioritet broj 1. Želimo da kupujete s povjerenjem. Zato s ponosom nudimo jamstva apsolutnog zadovoljstva koja osiguravaju da ćete svoj predmet dobiti na vrijeme i kako je opisano.

Naš najveći prioritet je učiniti vas sretnima, stoga svi koji kupuju na gadger.net dobivaju sljedeća jamstva:

puni povrat novca ako ne primite svoju narudžbu;
puni povrat novca ako vaša narudžba ne stigne u zajamčenom roku (45 radnih dana ne uključujući obradu od 1-5 radnih dana);
puni ili djelomični povrat novca ako artikal nije kako je opisano;


Potpuni povrati nisu dostupni u sljedećim okolnostima:

vaša narudžba ne stiže zbog čimbenika pod vašom kontrolom (npr. navođenje pogrešne adrese za dostavu)
Vaša narudžba ne stiže zbog iznimnih okolnosti koje su izvan naše kontrole (npr. nije carinjena, kasni zbog prirodne katastrofe).
Svi naši proizvodi imaju 60-dnevno jamstvo povrata novca. Samo nam pošaljite poruku na stranici ili nas kontaktirajte na [email protected]


Povrati robe

Svi naši proizvodi imaju 60-dnevno jamstvo povrata novca.

Stojimo iza svega što prodamo. Ako niste zadovoljni kupnjom, možete vratiti prizvod radi zamjene ili povrata novca. Možete ga vratiti samo o svom trošku.

Prvo nas kontaktirajte i mi ćemo vas voditi kroz korake. Uvijek smo spremni ponuditi vam najbolja rješenja!

Molimo vas da nam svoju kupovinu ne šaljete natrag sami, nego ukoliko podrška odobri, potrebno je to učiniti kroz instrukcije naše podrške.